• samenwerking

  Uw vakantiedialyse wordt mogelijk gemaakt door samenwerking van drie partners:

  broken image

  ELAN in Zorg

  ELAN in Zorg zorgt voor inzet van gespecialiseerde, bekwame en bevoegde dialyseverpleegkundigen. En is samen met Dialyse Kliniek Nederland de belangrijke initiatiefnemer voor vakantiedialyses in Rockanje.

  Website: www.elaninzorg.nl

  broken image

  Dialyse Kliniek Nederland

  Dialyse Kliniek Nederland verricht de vakantiedialyses in locatie Rockanje. De internist-nefroloog van de kliniek is behandelverantwoordelijk. En de dialyseverpleegkundigen van de kliniek zorgen voor goede en prettige behandeling.

  Website: www.vakantiedialysenederland.nl

  broken image

  Haaglanden Medisch Centrum

  De vakantiedialyses in locatie Den Haag worden verricht door ons zusterbedrijf Dialyse Service Nederland onder de behandelverantwoordelijkheid van de internist-nefroloog van het HMC.

  Tevens wordt gewerkt volgens de protocollen en in de systemen van het ziekenhuis.

  broken image

  Een klacht of verbetertip melden

  Wij vinden het belangrijk om dialysezorg van hoge kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat er iets niet naar uw wens gaat. Het is belangrijk dat dit direct aan onze medewerker meldt. Dan kunnen wij er gelijk op inspelen.

   

  Het kan zijn dat u dit moeilijk vindt of dat u achteraf vindt dat u niet naar behoren bent behandeld. In dat geval kunt u uw klacht of suggestie aan ons doorgeven via het Contactformulier op deze website of door een mail te sturen naar ons emailadres. Wij nemen uw klacht in behandeling volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

   

  Na ontvangst van uw klacht neemt onze klachtenfunctionaris contact met u op. Wij bekijken dan samen of we tot een oplossing kunnen komen. U hoort ook wat de vervolgstappen zijn.  Wij registreren de klacht en starten een onderzoek. Na afronding hiervan ontvangt u een gemotiveerde reactie. Wij beschouwen klachten als belangrijke kansen om onze dienstverlening en de relatie met u te verbeteren.

   

  Dialyse Service Nederland is aangesloten bij het onafhankelijke Klachtenportaal Zorg. U kunt ook altijd direct met hen contact opnemen via info@klachtenportaalzorg.nl.