• broken image

  Den Haag

  Ametisthorst 9, 2592 HD Den Haag

  In samenwerking met Haaglanden Medisch Centrum (HMC) 'runt' ons zusterbedrijf Dialyse Service Nederland een dialysehub in Den Haag. Hier kunnen mensen dialyseren in hun vertrouwde omgeving. Een aantal van hen woont in het verpleeghuis, anderen komen vanuit de wijk lopend of op de fiets naar de dialyselocatie. Dit scheelt veel tijd en energie en brengt rust.

  De dialyses worden verzorgd door ervaren dialyseverpleegkundigen.

   

  NIEUW: vakantiedialyses mogelijk (voor patiënten uit Nederland)

  broken image

  Rockanje (verwacht medio 2024)

  Dialysehub in gezondheidscentrum met gratis parkeergelegenheid

  Groene Kruisstraat 21

  3235 AJ Rockanje

  Open: maandag t/m zaterdag van 8.00 - 18.00 uur

  IT finance consulting CFO IT RPA finance control

  Wat is er te doen in Rockanje en omgeving?

  Rockanje is een kustplaats waar iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt. Het dorp ligt aan de westkant van het eiland Voorne. Het wordt omgeven door prachtige duinen die dik begroeid zijn. Deze omgeving is ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht.

   

  Daarnaast is Rockanje een prima uitvalsbasis om de mooie provincie Zeeland te bezoeken. Rockanje ligt ruim een uur rijden van Amsterdam Airport Schiphol. Mooie steden als Rotterdam en Den Haag zijn op respectievelijk 40 en 50 minuten rijden te bereiken.

   

  Rockanje heeft een prachtig, breed Noordzee strand. Het speciale is dat het strand aan het zuiden ligt. Dus de kans is groot dat de zon recht boven u hangt. Kinderen kunnen hier veilig spelen, omdat de zandbanken de stroming van het water tegenhouden. Het strand is altijd gezellig druk en de strandactiviteiten, die georganiseerd worden, maken Rockanje een populaire kustplaats.

   

  De omgeving van Rockanje heeft iedereen iets te bieden: paardrijden, skaten, surfen, duiken, wandelen en fietsen in en rond de grote recreatiegebieden als het Oostvoornse Meer. U kunt cultuur proeven in het Openluchtmuseum De Duinhuisjes, waar u terug gaat in de tijd naar de vroege 20e eeuw. Ook interessant is het voormalig fort De Heren van Voorne in Oostvoorne. Dit gebouw werd in 1100 gebouwd.

  Kortom, genoeg te beleven om te kunnen genieten!

   

  Bron: www.rockanje.org

  Andere handige link: www.opvoorneputten.nl (VVV)