• Vakantiedialyse aan de nederlandse kust

  Welkom op onze website. Bestemd voor hemodialysepatiënten die willen genieten van een heerlijke vakantie en dialyse aan de Nederlandse kust.

   

  Komt u uit Nederland, dan kunt u zich nu al aanmelden voor vakantiedialyse in onze locatie in Den Haag.

   

  Voor mensen die hemodialysezorg nodig hebben is het leven, met meerdere keren per week een dagdeel dialyseren, al intensief genoeg. Ook voor de eventuele mantelzorger. Juist voor hen willen wij daarom vakantiedialyses aanbieden. Opdat ook dialysepatiënten en hun aanhang er af en toe op uit kunnen. Net zoals ieder ander dat kan. Helaas is het zo dat veel reguliere ziekenhuizen geen plek en/of gespecialiseerd personeel hebben om vakantiedialyses aan te bieden. Dat heeft ons gemotiveerd om, naast onze dialyselocatie in Den Haag, een vakantiedialysecentrum te starten in Rockanje vanaf medio 2024. 

   

  Wij verwelkomen u graag als vakantiedialysepatiënt, maar ook als u regulier bij ons wilt komen dialyseren. Wij hebben mogelijkheden om in de ochtend, middag of avond te dialyseren, 6 dagen in de week, dit alles in samenspraak.

   

  De dialysezorg zal door een professioneel team van dialyseverpleegkundigen met ruime ervaring worden verzorgd. Wij voeren uitsluitend hemodialysebehandelingen uit met verschillende mogelijkheden tot de bloedbaan, zoals katheter en shunt (buttonhole). Ook jonge en moeilijk aan te prikken shunts zijn mogelijk met de aanwezigheid van een echoapparaat en shuntflowmeter.

   

  Tijdens uw verblijf is er wifi aanwezig en kunt u gebruik maken van uw eigen tablet of telefoon. Wij hebben tijdens de dialyse catering met koffie/thee. Persoonlijke aandacht en huiselijke sfeer staan bij ons voorop.

   

  Overigens bieden wij ook de mogelijkheid voor dialyse-groepsreizen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.